Otvoren Thai centar THALEA No2

Lifestyle Oct 12, 2017 No Comments

U Zagrebu je prošli tjedan, u Bogovićevoj ulici br. 7, otvoren Thai centar THALEA No2. Riječ je o drugom centru iz THALEA grupacije koja u Zagrebu djeluje već sedam godina, tijekom kojih predano i uspješno njeguje kulturu tajlandske masaže  u Hrvatskoj.

Prvi THALEA salon otvoren je na Svačićevom trgu, a danas uz ovaj, novootvoreni salon Bogovićevoj ulici, djeluje i salon u Dalmatinskoj ulici u čijem je uređenju sudjelovao i poznati tajlandski dizajner Mr. Dasadacha Chorpaka, poznat po nizu projekata od kojih se posebno izdvaja Royals King Palace u Bangkoku.

Thalea Centar Archives

 

Novootvoreni salon prostire se na 170 m2 i sastoji se od 4 sobe za masažu, saune i kupaonice, recepcije i ugodnog predsoblja gdje se klijentima, prije i nakon masaže poslužuje čaj. Masaže izvode visokoobrazovani, certificirani Thai terapeuti s Tajlanda, a u ponudi je nekoliko vrsta masaža. Pomoć pri odabiru najprikladnije masaže svakom klijentu pruža stručno osoblje, koje će, ovisno o želji, preporučiti masažu srednjeg ili jačeg intenziteta, klasičnu Thai masažu ili onu eteričnim uljima, parcijalnu ili cijeloga tijela. Standardno trajanje masaže je 60 min, no najpotpunija je ona u trajanju od 90 minuta, tijekom koje terapeuti mogu u potpunosti primijeniti sve vještine i blagodati ove, i u svijetu omiljene vrste masaže. Sobe za masažu prikladne su i za masažu u paru, pa klijenti ovo korisno vrijeme za sebe i svoje zdravlje mogu provesti u društvu partnera ili prijatelja. Pri uređenju interijera posebna pažnja posvećena je želji da se svaki klijent, već od samoga ulaska u centar, u njemu osjeća ugodno i opušteno. Svaka prostorija zasebna je oaza mira i spokoja.

 

Za tajlandsku masažu kaže se da je „umjetnost dodira“. Thai centar Thalea No2 poziva vas da se uvjerite u istinitost ovih riječi i učinite najbolje za svoje zdravlje i dugovječnost. Thai centar THALEA No2 radi svih sedam dana u tjednu, od 11h do 22:00 h.

Kontakt:

Thai centar Thalea No2

Bogovićeva 7, Zagreb

T: +385 (0)1 552 5455

W: www.thaicentarthalea.com / E: info@thaicentarthalea.com

 

O Thai masaži

 Thai masaža nastala je u Indiji prije 2500 godina i objedinjuje nekoliko elemenata: akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu i kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka tijela kojima teče životna energija, a nalaze se 2 cm ispod površine kože. Cilj tajlandske masaže je omogućiti protok te energije i uspostaviti ravnotežu u tijelu. Masaže mogu biti blagog, srednjeg ili jačeg intenziteta i izuzetno su ugodne, opuštajuće i smirujuće. Tijekom tretmana terapeuti za duboki pritisak koji pomaže opuštanju koriste palčeve, koljena i stopala. Pokreti istezanja, koji su također uključeni u ritual tajlandske masaže, pomažu pri revitalizaciji i opuštanju tijela te oslobađaju tijelo nakupljene napetosti. Tradicionalna tajlandska masaža izvodi se na strunjači, u ležećem položaju i obuhvaća cijelo tijelo. Započinje masažom stopala, a završava masažom glave, kako bi se izbacile “loše energije” s vrha. Tradicionalna tajlandska masaža je poziv na  buđenje svih osjetila te postizanje sklada duha i tijela.

 

 

 

Author: Croatia IYP

Croatia IYP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *